Blandede bolsjer

I denne kategori finder du øvrige arrangementer, som vi løbende er værter for. Som vanligt er der ingen tilmelding til vore events – kom bare og få dig en hyggelig eftermiddag/aften i selskab med de øvrige gæster – ”dem som vi kender og dem som vi ikke kender dem skåler vi med”, på Byens Bedste Værtshus.

Som vi har beskrevet under musikevents kan vi med stor glæde præsentere jer for karaoke under ledelse af  den mangeårige, erfarne udi DJ, musik og ikke mindst karaoke: JACK.

Her er chancen for at blive den næste X Factor deltager – eller måske sætte barren knap så højt.! Det bliver aftener med garanti for et godt grin i venners lag. Der vil hver aften være en præmie  – Jack er en hård og uretfærdig dommer – afgørelse kan ikke ankes – JACK bestemmer suverænt, hvad vinder kategorien er på aftenen.

Karaoke-aftenerne på Byens Bedste Værtshus

25-03    20-00:30

13-05   20-00:30

10-06   20-00:30.

Og her stopper vi ikke vores serie af events.!

QUIZ

Den første torsdag i hver måned afholder vi vores succes fulde QUIZ-aftner. Vi starter kl  18:30 og spiller ca 10 omgange med 10 spørgsmål  i forskellige kategorier.  Find på et godt navn til jeres hold (3-4 pers. pr hold)  og mød op til en spændende omgang Quiz. Tilmelding ikke nødvendig, men husk mobil.

SPAR BONDE

Den første søndag i hver måned griber vi kortene og spiller SPAR BONDE. Vi starter kl 12:30 og spiller et par timer. Det koster 20 kr at deltage, puljen  er præmien til vinderen.

RAFLETURNERING

Vores ugentlige rafleturnering er ved at være ved vejs ende, men du kan stadig nå at være med. Der er fine præmier til top 3. Det koster 20 kr at deltage som går til vinderen. Vi spiller/ lyver hver  tirsdag fra kl 18:30.

POP-UP EVENTS

Ud over de her beskrevne events, arrangerer vi mange pop-up events. Følg med på vores Fb-side, der vil jeg sende en reminder før hver event.

Vi ses til nogle hyggelige, sjove og skønne aftener/eftermiddage på Byens Bedste Værtshus.